Produk Fitur

INDUSTRI

Solusi

Solutions (6)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Bingkai Tengah Ponsel
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS
Solutions (7)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Silinder
  • Ngukur sadurunge mesin kanggo njupuk koordinasi pusat bolongan
Solutions (9)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Hub Mobil
  • Ngukur sadurunge mesin kanggo njupuk koordinasi pusat bolongan
Solutions (10)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Omah motor
  • Ngukur sadurunge mesin kanggo njupuk koordinasi pusat bolongan
Solutions (5)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Batere Mobil
  • Ngukur lan nyetel sadurunge nyusun ulang kanggo nggawe WCS
Solutions (12)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Panutup Watch
  • Ngukur sadurunge mesin kanggo njupuk koordinasi pusat bolongan
Solutions (14)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Komponen Ponsel
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS kanggo multi-growong
Solutions (17)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Komponen Ponsel
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS kanggo multi-growong
Solutions (20)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Komponen Alat Diecast
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS
Solutions (21)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Komponen Senjata
  • Ngukur sawise mesin kanggo verifikasi dimensi CTF
Solutions (11)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Komponen Senjata
  • Ngukur sawise mesin kanggo verifikasi dimensi CTF
Solutions (22)
  • Pusat Mesin CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Gir
  • Ngukur sawise mesin kanggo verifikasi dimensi CTF
Solutions (18)
  • Lathe CNC
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Komponen Alat Deepdraw
  • Ngukur sawise mesin kanggo verifikasi dimensi CTF
Solutions (19)
  • Pusat Mesin Horisontal
  • Probe Optik Inframerah DOP40
  • Perumahan Motor
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS
Solutions (2)
  • Lathe CNC
  • Kabel Probe DLP25
  • Sekrup
  • Ngukur sawise mesin kanggo verifikasi dimensi CTF
Solutions (4)
  • Mesin Mecah
  • DLP Probe Kabel
  • Komponen Mecah
  • Ngukur sawise mesin kanggo verifikasi dimensi CTF
Solutions (15)
  • Mesin Ukiran lan Penggilingan CNC
  • Kabel Probe DLP25
  • Bingkai Kamera Ponsel
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS
Solutions (3)
  • Mesin Ukiran-spindle lan Mesin Penggilingan
  • Radio Probe DRP40
  • Cover Laptop
  • Ngukur lan nyetel sadurunge mesin kanggo nggawe WCS
Solutions (13)
  • Pusat Mesin CNC
  • Alat Sumbu tunggal DTS200
  • Pangukuran otomatis dawa alat, lan deteksi alat sing rusak
Solutions (16)
  • Pusat Mesin CNC
  • Alat Sumbu tunggal DTS200
  • Pangukuran otomatis dawa alat, lan deteksi alat sing rusak
Solutions (8)
  • Pusat Mesin CNC
  • 3D Setter Alat Kabel DMTS-L
  • Pangukuran otomatis dawa lan diameter alat, lan deteksi alat sing rusak
Solutions (1)
  • Pusat Mesin CNC
  • Setter Alat Laser DNC86
  • Pangukuran otomatis dawa lan diameter alat, lan deteksi alat sing rusak
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)
logo (6)
logo (7)
logo (8)
logo (9)